lördag 18 juni 2011

en vacker dag blir ingenting som förr - del 6

på gondolen var utsikten vacker åt vilket håll man än valde att se

athlm skyline är ju inte nådig i en solnedgång och jag och rebekah njöt av livet
det blev ett par drinkar ala alkoholfritt för damen och vad jag drack behöver kanske inte påpekas.

efter en mycket lååång dag fick jag sitta på nattbussen tillsammans med min älskling
tröttisar

mycket, mycket bra dag och jag hoppas att mina och rebekahs planer kommer bli sanning.

jag vet i alla fall vad jag vill.

en vacker dag blir ingenting som förr - del 5

jag bestämde mig för att följa med rebekah in till stan igen trots att klockan ropade att jag skulle jobba dagen efter.

rebekah satt och var mest nöjd över sitt nya hår. den blonda färgen var för krävande för henne och hon kom till det mogna beslutet att hon snart har ett barn att tänka på så det kommer inte finnas samma utrymme för hårfixande. en chokladbrun nyans fick bli den nya lösningen - och fint blev det.
rebekah satt mest och var gravid och jag hade skateboarden med mig för att ta alla tillfällen i akt att åka lite.

det var skymning över sthlm när vi kom fram och det blev en mysig promenad längs skeppsbrokajen mot los Gondolos.

en vacker dag blir ingenting som förr - del 4

under vår vistelse i hjulsta fick rebekah sitt hår färgat, peter en klippning och det blev en liten stund på balkongen med ett glas rödvin. inte så pjåkigt!
jag var mest nöjd över min egen nya frisyr som lilla tösen Linn fixat åt mig samma morgon
och sjlävklart satt jag och njöt av mitt sällskap i min nya cardigan som jag och rebekah införskaffat tidigare under dagen

eftersom jag och rebekah var i full gång i våra samtal och analyser så slutade det givetvis inte där. vi fortsatte våra samtal och vi insåg att dygnet har för få timmar för att analysera fram svaren på alla frågorna.

en vacker dag blir ingenting som förr - del 3

det första som hände oss när vi lämnade café baresso gav en mycket obehaglig magkänsla. den svarta katten som såg ner på oss från FONUSskylten ingav inte så mycket hopp inför vår framtid som vi suttit och funderat över.

dock är inte jag den som är den och tror inte ett dugg på tecken.

Rebekah däremot. hon tror på sånt där. och om man väljer att tro på sånt så väljer jag att tolka den svarta katten som att livet är kort och det gäller att ta vara på det. och det är precis vad jag och rebekah gjorde denna dag och som denna dag lade grunden till att vi kommer ta vara på framtiden också.

en annan sak som får mig att tolka dagen positivt om man nu vill tro på tecken så var det mitt och rebekahs möte med herr winnerbäck. ngt som fick gåshuden att vakna och som fick rebekahs hjärta att stanna.
detta gjorde rebekah säker på att hon spånar på rätt val inför framtiden och vår tunnelbana hem blev lika seriös som vårt cafébesök.

dagen som kommer att förändra allt

en vacker dag blir ingenting som förr - del 2

jag var tvungen att ta med mig rebekah till mitt nya favoritcafé för att hon skulle få chansen att prova ngn av deras underbara maträtter.


det blidde sallader gånger två och godare finns nog inte att få tag på i denna stad.


efter flera av våra rutinerade samtal om livssituationer och förhållanden så kom vi in på något lite mer allvarligt.
en vändning för oss och en vändning för framtiden.
planer är igång och jag ser mer och mer fram emot min egen framtid än vad jag någonsin gjort förrut. förhoppningsvis känner rebekah samma sak och jag kommer hålla vad jag lovat henne.
mitt i allt så dök en liten voffsing upp och var social.
djurvänner som vi är blev vi båda glada och tappade vår seriösa tråd.

en vacker dag blir ingenting som förr - del 1

ibland så händer det. ni vet, ngt extraordinärt.

jag och min kära rebekah tog oss en heldag tillsammans utan vidare planer. och vilken dag det blev. jag tror att vi lyckades med att ta oss igenom mer än vad vi gjort det senaste året.

det var fantastiskt

vi inledde dagen med ett besök på Emmaus och rebekah fyndade bebiskläder. myspys säger vi.
det är ju så sinnessjukt det där. om bara ett par veckor kommer det vara ett litet liv. det kommer komma en person som kommer ta plats i våra hjärtan. en lite människa.
om bara ett par veckor
sinnessjukt

fredag 17 juni 2011

och vi jobbar... vi jobbar

och så var det 4 dagar av heltidsarbete kvar innan semestern kommer och när man är instängd på sabis (som ifs är ganska så kul) och enbart har tid till att sova så måste man se tillbaka på alla fantastiska sommardagar som redan har infunnit sig.

för trots att det bara är i mitten av juni så har det hunnits med hur mycket som helst.

det kanske är därför jag känner mig så rastlös nu, när sömnen väntar och arbetsdagen därefter.

elin är ju i frankrike just nu på en häftig festival men jag har hunnit umgås med snärtan både i tanto och hemma. det har fixats hår och vi har gjort en del genombrott i våra funderingar kring livet och dess konsekvenser. bra shit.
jag och Linn har ju haft våra stadsvandringar och parkhängsmys så det gäller att minnas dessa fantastiska dagar medan man gömmer sig från sol och ledighet. vi hade oss en fantastisk dag i måndags då vi promenerade runt hela stan och hann med ofantliga mängder secondhandshopping. eller jag shoppade mängder, linn hittade en fabulös knallröd adidashoodie.

full har man ju varit också.
såklart.
härligt är det att dansa barfota till bra musik tillsammans med sina vänner. plats för denna aktivitet är oviktig. flemingsbergs pendelstågsstation fungerar utmärkt!

longboard och skateboard har det hunnits med och det är verkligen ett intresse som växer för varje dag. det kliar lite i ben och kropp när regnet studsar mot rutan och skateboarden som ensam i hallen. jag vill åka nu! nu! nu!

Linns päron är ju också såna där människor som man bara älskar! och självklart har jag och linn hunnit bjuda in oss själva på middag med tillhörande vin. smaskens säger smaklökarna och hjärtat dunkar värme. familjen andersson franeks altan blir förhoppningsvis målet för midsommar.

min kära rebekah får man förstås inte nog av och tur har jag som får umgås med henne under lediga sommardagar. myspys i parker, caféer, balkonger och Gondolen.
sist vi satt tillsammans i baren och smuttade på drinkar blev vi kallade för fotbollsfruar eftersom vi båda är ingifta i hela den där situationen som försiggår på den fabulösa Gondolen.

visst älskar jag malmö och glad är jag över min tid i Linköping men det finns inte många platser i Sverige som går att mäta sig med mitt vackra sthlm. jag och linn har ett mission att promenera över sthlms alla broar den här sommaren. här står vi i tokhettan och njuter av utsikten från västerbron.

och det bästa med alla lediga dagar är förstås när man bara får vara.
bara ligga och småprata om livet under ett träd i tantolunden tillsammans med någon av sina fantastiska vänner.

och dagarna är nu räknade. om fyra dagar smäller det och sedan kommer de 3 kommande veckorna enbart bestå av allt sånt där fantastiskt som man bara drömmer om bakom delikatessdisken på sabis.

onsdag 8 juni 2011

tisdag 7 juni 2011

suneson m.fl

på senaste har det blivigt mer och mer sällskap av fröken Suneson och fan va trevligt det är!

vi har kommit fram till att vi har världens bästa vänner och fan va sant det är. tror inte att jag känner ngn som tar mer energi än vad hen ger. så himla skönt att kunna umgås med ngn som hela tiden vill hitta på saker. med gunnel kan vad som helst hända och jag tycker att det är så jävla najs. vi var på "smakapåsthlm"mässan i kungsan här om dagen och det var så sjukt mysigt. en dag utan planer blev en dag på kajen utanför hennes päron och picnic i sommaren är ju helt fantastiskt.
sjukt mysigt är det och jag ser så jävla mycket fram emot den här sommaren och att få umgås med alla mina underbara vänner. Puss!

måndag 6 juni 2011

nygaddad!

vi anlände till gustavsberg i ren nervositet men självklart hade vi hunnit med en tidig buss och karin höll på med en kund så det var bara till att vääänta

men snart var det dags att börja ladda inför vår tur och krona/klave utsåg mig till först ut
det blev sig en stund på bänken som jag anser vara lite falsk marknadsföring, den är ju så skön och det känns som att man ska få sig lite massage när männskan plockar fram ett tortyrredskap istället. yeah yeah....

man skulle kunna påstå att jag är sjukt kär i våra små söta trasdockor och jag är ju förstås mer peppad nu på fler tortyrsessions

nöjd tjej påväg hem


my baby is funny!



söndag 5 juni 2011

bara lite bakis

och ibland så inser man att det inte längre håller att supa 4 ggr i veckan. det blir lätt lite mycket.

och så har man gått och blivit riktigt jävla dunderbakis och jag känner att för nuvarande så står det still på alkoholfronten.

PUNKT!