måndag 28 februari 2011

capri due

capri due på tomtebogatan 27 - sjukt mysig italiensk restaurang med allt vad man är ute efter när man vill känna sig sådär härligt lyxig.
Restaurangbesök är inte det lättaste - en kock och en servitris är svåra kunder att tillfredställa. Vi är på ständig jakt efter de där små guldkornen som får oss att känna oss nöjda.

Det här stället lyckades med råge och allt var fantastsikt, god mat & grym servering. Vår servitör var helcharmig och fick oss att skratta vid flera tillfällen. Maten var helt sanslöst god och vi fick oss en hel skål med nyriven parmesan (inte det där pulvret som man köper på påse). Vi satt där och undrade om vi var de enda gästerna som tömde skålen.

Vi bestämde oss för att hoppa över efterrätten men vi tog oss en varsin kaffe på maten och det var en av de absolut bästa cappuccino jag någonsin druckit.


priserna var överkommliga och menyn var helt klart tilldragande. Det enda negativa med besöket var att den enda vegetariska pastan var slut (?!?!?) så jag åt en laxpasta utan dåligt samvete (YES).


Capri Due är helt klart en restaurang som vi kommer återkomma till så fort vi känner att det är läge för en mysdejt igen. Och tillfället kanske kommer snart då vi nuförtiden har oss en Herr Wallerius hemma som får mig och Bella att känna oss som mer som del av en familj än ett parförhållande med tillfällen för vardagsromantik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar