tisdag 5 april 2011

betala för smaken & inte för mängden på volym

jag och Linn kom hem ifrån vår utfykt häromdagen och svidade om för att bege oss ut på staden för en bit mat.

Vi hade lite svårt att bestämma oss för vart vi skulle äta men till slut så bestämde vi oss för Volym på möllan.

det var tjockt med folk och vi fick ta en öl medan vi väntade in vårt bord. om man får göra så, sitta och vänta, då höjer man sina förhoppningar på maten. man sitter ju inte direkt och väntar på dålig mat.

det blev burgare för oss och en av kraven vi hade innan maten kom in var att vi hoppades på att det skulle vara ngt gott bröd och inte torra hamburgerbröd som de köpt in färdigt. Tur hade vi och burgarna serverades med ciabatabröd. för den ej veganska fick man whiskeysheddar på burgaren och det kan jag ju säga var en riktig hitt! jag och linn konstaterade att det var långt ifrån en gigantisk portion, om herr Wallerius hade varit med hade han långt ifrån blivit mätt. men vi kände oss fortfarande lite svullna från frukosten så det gjorde oss ingenting. mätta blev vi och maten var god. dock var priset för burgaren ngt av det högre jag varit med om i Malmö. 129kr för den inte allt för stora portionen. i det här fallet betalar man alltså för smaken och inte för mängden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar